skip to Main Content

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik een account aanmaken?

In de app kun je informatie vinden, maar ook zelf oefeningen doen en bijhouden hoe het met je gaat. Deze gegevens worden opgeslagen zodat je dat later weer kan bekijken en daarom vragen wij je om een account aan te maken. Met jouw account word je ook vindbaar voor anderen, die je wellicht kunnen helpen met hun eigen ervaringen.

Is Loss-app veilig?

De ontwikkelaar van Loss-app is een Nederlandse organisatie met jarenlange ervaring in het maken van medische apps en daarvoor gecertificeerd. Loss-app is gemaakt met de grootste zorg voor privacy. Jouw gegevens zijn niet in te zien door anderen tenzij jij zelf anders hebt bepaald. Jouw data worden nooit verkocht of verhandeld. Wil je meer weten hoe jouw privacy is geregeld ga dan naar www.clinicards.info/privacy-verklaring-clinicards, of ga in de app naar Meer menu en kies privacy.

Is Loss-app gratis?

Ja, de app is helemaal gratis voor gebruikers. Er zijn geen advertenties of in-app aankopen.  De informatie is geschreven door Stichting Nova. 

De loss-app is onderdeel van het internationale project PerinAtal menTal Health (PATH). Binnen Path werkt het Maasstad ziekenhuis als Nederlandse partner samen met partners in andere landen. Alle activiteiten, en dus ook de ontwikkeling van de Loss-app, worden Europees gesubsidieerd door het Interreg 2 Zeeën Programma. 

Wie zijn Synappz en Stichting Nova?

Steunpunt Nova is een landelijk, onafhankelijk steunpunt voor ouders die hun baby verliezen en voor de zorgprofessionals die deze ouders begeleiden. Stichting Nova beheert alle informatie in de Loss-app.

Synappz Digital Healthcare is een Nederlandse ontwikkelaar van medische apps en daarvoor gecertificeerd. 

Nog meer vragen?

Staat jouw vraag over Loss-app er niet bij?

Laat het ons weten, dan nemen we snel contact met je op.    Back To Top